Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Perniön Hius Oy
Y-tunnus: 3151114-5

Millaisia tietoja keräämme sinusta

Asiakasrekisterissä käsitellään yhteystietojasi (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite), tietoja ajanvarauksesta (asioinnin päivämäärä), tiedot palvelun yhteydessä käytetyistä tuotteista (hiusväri- ja kihartamiskäsittelyt), ostohistoriasi (palvelu- ja tuoteostot).

Mihin tarkoituksiin henkilötietojasi käytetään

Asiakasrekisterin tietoja käytetään

  • asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, jotta saat yksilöllistä ja laadukasta palvelua
  • yhteydenpitoon varausten varmistamiseksi ja mahdollisiin muihin palveluun liittyviin yhteydenottoihin ja ostokuittien lähettämiseen
  • asiakasrekisteriä käytetään sinulle aiemmin tehtyjen palvelutöiden ja käytettyjen tuotteiden ja aineiden tallentamiseen, jotta varmistetaan, että työn laatu on tasaista, laadukasta sekä sinulle turvallista.

Mistä saan henkilötietosi

Asiakasrekisterissä olevat henkilötiedot ovat sinun itsesi antamiasi, esimerkiksi varatessasi aikaa liikkeeseen. Tehdyistä töistä ja ostoista tallennetaan tietoa asiointisi yhteydessä.

Muuttuneet nimi- ja yhteystietosi päivitetään pyynnöstäsi.

Asiakasrekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin henkilötietojen käsittely perustuu sopimukseen, joka muodostuu käydessäsi liikkeessä.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Henkilötietojasi käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuutesi on voimassa.

Kuka käsittelee henkilötietojasi

Tietojasi käsittelee ainoastaan liikkeen henkilökuntaan kuuluvat, joiden työtehtäviin se kuuluu. Henkilötietojasi käsitellään aina huolellisesti ja noudattaen hyvää käsittelytapaa.

Miten lasten henkilötietoja käsitellään

Alle 13-vuotiaalla on oltava vanhemman tai muun huoltajan suostumus käyttää henkilötietoja tallentavia verkkopalveluita. Tämä on vanhemman tai muun huoltajan vastuulla. Liikkeen henkilökunnalla ei ole velvollisuutta tarkistaa alaikäisen asiakkaan ikää.

Book Salon

Perniön Hius OY käyttää Book Salonin tarjoamaa ohjelmistoa ajanvarausten hallintaan, asiakasrekisteriin, sekä kassajärjestelmään. Book salonin tietosuojaseloste on saatavilla osoitteessa: https://www.admin.booksalon.fi/terms/privacy-policy.html

Seuraamukset, mikäli et halua luovuttaa henkilötietojasi

Mikäli et anna tiettyjä henkilötietoja mitä vaaditaan sopimusten tekemiseen, liike ei voi sitoutua sopimukseen kanssasi ostaessasi tuotteita tai palveluita. Kuten tässä tietosuojaselosteessa on todettu, henkilötietojasi käsitellään noudattaaksemme oikeudellisia ja lakimääräisiä velvollisuuksiamme. Sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä luovuttamasta henkilötietojasi, mutta tällöin emme voi tarjota sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita.